Verkoop van scooters in Leerdam

Neem contact op

Verkoop van scooters in Leerdam

Neem contact op

Verkoop van scooters in Leerdam

Neem contact op

Uw nieuwe scooter koopt u bij Van Voorden Scooters in Leerdam. Van Voorden Scooters is dealer van Sym, Peugeot, Tomos en Askoll, maar verkoopt ook de merken Piaggio, Vespa, Yamaha en Aprilia. Ook voor de meeste andere merken kunnen mensen hier terecht, zowel voor aankoop als voor onderhoud en reparatie. Liever een occasion? Ook voor gebruikte scooters kunt u bij Van Voorden Scooters terecht. Maak nu een afspraak of kom naar onze showroom in Leerdam.

Wrench

Service

Bij Van Voorden Scooters in Leerdam kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van vrijwel alle merken en modellen.

Scooter icoon

Verkoop

Nieuwe scooters en occasions, bij Van Voorden Scooters vindt u wat u zoekt. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk het hier

Galerij icoon

Galerij

Eerst kijken dan kopen? In onze galerij vindt u verschillende foto's van verscheidene modellen.

Icoon contact

Contact

Een mooie scooter gezien of meer informatie aanvragen? Dat kan op onze contactpagina.

Over Van Voorden Scooters

Na acht jaar ervaring opgedaan te hebben bij de scooterzaak van zijn vader Mari van Voorden in Beesd, slaat Bert van Voorden zijn vleugels uit: op 2 januari 2018 opent hij zijn eigen scooterzaak in Leerdam.


Geef Bert een fiets, brommer of scooter en wat gereedschap en hij is gelukkig. "Met mijn handen werken is wat ik het liefste doe," vertelt hij in zijn nieuwe onderkomen aan de Vlietskant in Leerdam. Dat begon thuis in de schuur en al snel was Bert een gewaardeerde kracht in de zaak van zijn vader, Van Voorden Tweewielers in Beesd.


Elektronica
Van Voorden junior ging zich steeds meer richten op de scooters, brom- en snorfietsen. "Dat doe ik nu acht jaar. Ik ben met de ontwikkelingen mee gegroeid. Er is veel veranderd, onder meer door de komst van elektronica en bijbehorende uitleeskasten. Via de dealers blijf ik goed op de hoogte van alle nieuwtjes."


Beesd blijft

Hoewel Bert nu voor zichzelf begint in Leerdam, verandert er weinig voor de klanten die gewend zijn naar Beesd te gaan. Ook daar blijft aanschaf,

verkoop, onderhoud en reparatie van gemotoriseerde tweewielers mogelijk. "Als Beesd dichterbij is voor mensen, kunnen ze daar nog steeds gewoon terecht."


Showroom en werkplaats
Voor sommige bestaande klanten is Leerdam juist praktischer. Dat geldt bijvoorbeeld voor restaurant Sinsi, ook gevestigd aan de Vlietskant. Via de restauranteigenaar ging het balletje uiteindelijk rollen en nu huurt Bert er zijn eigen bedrijfsruimte. Het pand was casco, dus er moest wel even wat werk verzet worden. Een eenvoudige, maar keurige showroom en werkplaats is het resultaat.


Merken
Van Voorden Scooters is dealer van Sym, Peugeot, Tomos en Askoll, maar verkoopt ook de merken Piaggio, Vespa, Yamaha en Aprilia. "Ook voor de meeste andere merken kunnen mensen hier terecht, zowel voor aankoop als voor onderhoud en reparatie."


Onderhoudsbeurt
Wat dat onderhoud betreft: net als een auto heeft een scooter elk jaar een beurt nodig. "En wat niet iedereen weet: ook voor scooters zijn er winterbanden verkrijgbaar," vertelt Bert.

Service

Bij Van Voorden Scooters kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van vrijwel alle merken en modellen.

Door middel van hoogwaardig gereedschap en de modernste (diagnostische) apparatuur, garanderen wij een optimale kwaliteit in onze werkplaats.

Bij kleine reparaties bestaat de mogelijkheid dat u erop kunt wachten. Bij grotere reparaties of onderhoudsbeurten doen wij ons best om hem de volgende dag klaar te hebben staan. 


U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0345 - 24 70 90 of te mailen naar info@vanvoordenscooters.nl.

Transport

Bent u niet in de gelegenheid uw scooter te brengen, dan kunnen wij deze tegen een geringe vergoeding bij u ophalen en weer thuisbrengen.


Wintercheck
In de koude periode zult u vast minder of zelfs helemaal niet rijden met uw scooter. Dan is het raadzaam om toch minimaal één keer per twee weken even de scooter te starten en even te laten lopen. Dit voorkomt dat de accu kapot gaat en voorkomt tevens eventuele verstoppingen in de carburateur. Eventueel een onderhouds- en/of poetsbeurt is in deze periode mogelijk, zodat uw scooter in het nieuwe seizoen weer startklaar staat.

Vraag ons naar de mogelijkheden